Nieuws Antwerpen Tekort aan bedrijventerreinen dreigt

Tekort aan bedrijventerreinen dreigt

Tekort aan bedrijventerreinen dreigt

terreinenOok in Antwerpen is het aanbod aan bedrijventerreinen en logistiek vastgoed vandaag heel erg beperkt. De overheid probeert nieuwe initiatieven te ontwikkelen maar die stoten geregeld op de beperktheden van de markt. Ondernemingen moeten in dit opzicht rekening houden met de beperkte expansiemogelijkheden die hun onmiddellijke omgeving hen biedt.

In dit opzicht is het event “Bedrijventerreinen & logistieke vastgoed” een interessant gegeven. Het vindt dit jaar plaats op dinsdag 21 oktober e.k. in het Grand Café Horta in Antwerpen. De verschillende sprekers zullen het onder leiding van moderator Jo De Wolf van Montea ongetwijfeld tot een boeiende confrontatie maken.

Walter Goossens, head of Industrial & Retail Leasing Jones Lang LaSalle (JLL) bijt de spits af met een actueel marktoverzicht.

Daarna licht Ignace De Paepe, zaakvoerder MG Real Estate, de strategie toe van zijn bedrijf.

Een praktijkvoorbeeld van nieuwe logistieke terreinen is Blue Gate Antwerp. Guido Muelenaer, project manager Blue Gate Antwerp, licht de case toe.

Hans Büchi, stedenbouwkundige en projectmanager Integrale Projecten Royal HaskoningDHV, geeft strategische aanbevelingen en heldere do’ s-and-don’ ts in verband met slimme logistieke terreinen.

Christophe Wuyts, senior consultant industry en retail bij de Group Hugo Ceusters/SCMS heeft het over de stand van zaken in de Belgische havens.

Een interactief debat over de toekomstige ontwikkelingen sluit de namiddag af. Deelnemers zijn Luc Kiebooms (CBRE), Wim Heylen (Groep Heylen), David Gonze (Deutsche Post DHL), Filip Boelaert (Vlaamse Overheid) en Kim Cornille (Goodman).

Het event wordt georganiseerd door Management Producties.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.