Nieuws Antwerpen Temse ontvangt drie werkgeversorganisaties

Temse ontvangt drie werkgeversorganisaties

Temse ontvangt drie werkgeversorganisaties

TEMSE – Het gemeentebestuur van Temse heeft een delegatie van Voka – Kamer  van Koophandel Antwerpen-Waasland, Ondernemend Temse en TTS Ondernemingsclub ontvangen. Zij overhandigden een manifest dat de drie werkgeversorganisaties samen opstelden.

In het manifest staan de gezamenlijke wensen en verzuchtingen van ondernemers naar het nieuwe gemeentebestuur. Het document werd opgesteld door Filip De Clercq, regiovoorzitter Voka – Kamer van Koophandel. “De focus voor de ondernemers ligt vooral op lokale belastingen, mobiliteit, ruimte om te ondernemen, arbeidsmarkt en het gestructureerd overleg met het gemeentebestuur”, stelt hij.

Het college van burgemeester en schepenen van Temse ontving een uitgebreide delegatie tijdens haar collegezitting. Naast regiovoorzitter Filip De Clercq vertegenwoordigden ook KamerAmbassadeur Peter Depreatere en directeur Dirk Bulteel Voka Waasland. Daarnaast waren ook Philippe Van Robaeys van Ondernemend Temse en Roland Van Gasse van TTS Ondernemingsclub van de partij.

In een eerste reactie stelde het college van Temse het op prijs dat dit gezamenlijk manifest duidelijk, gestructureerd en redelijk is. Over de inhoud van het manifest zal een aparte interne vergadering gehouden worden en de verzuchtingen worden in het toekomstig overleg opgenomen. Burgemeester Luc De Ryck waardeerde dat drie werkgeversorganisaties samen één document presenteerden met de gezamenlijke wensen en verzuchtingen naar het nieuwe bestuur.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.