Nieuws Antwerpen Tentoo neemt Antwerpse Ritmo Art over

Tentoo neemt Antwerpse Ritmo Art over

Tentoo neemt Antwerpse Ritmo Art over

ANTWERPEN – Uitzendkantoor en Sociaal Bureau voor Kunstenaars Tentoo neemt Ritmo Art powered by ASAP over. Het Antwerpse Ritmo is onder meer gespecialiseerd in payroll voor artiesten en creatieve freelancers.

Tentoo is specialist in flexibele arbeid en payrolloplossingen, en maakt deel uit van de Nederlandse Brisker Groep. Met de overname van Ritmo Art verzekert Tentoo zich van extra expertise in de begeleiding van artiesten en freelancers rond hun tewerkstelling.

Johan De Boel, directeur van Tentoo België: “Door de sterke aanwezigheid en de gevestigde naam van Ritmo Art in de Antwerpse creatieve sector was het bedrijf precies de partner waar wij naar op zoek waren om de handen mee in mekaar te slaan om onze freelancers en opdrachtgevers nog beter te kunnen bedienen. De medewerkers van het kantoor van Ritmo Art in Antwerpen zijn met hun jarenlange kennis en ervaring voor ons een belangrijke meerwaarde.”

Voor het Antwerpse Ritmo Art powered by ASAP kwam de overname door Tentoo op een natuurlijk moment. Twee jaar geleden werd het bureau overgenomen door het Limburgse ASAP. Ritmo: “We bevinden ons nu echt op een keerpunt waar de nood aan een partner, die payrolling als core business voert, zich aandient. We zochten een partner die jarenlange expertise en ervaring heeft in de payrollsector. Tentoo heeft ook een dienst voor zelfstandigen met ondernemingsnummer, die een goede aanvulling is voor de freelancers die nu al als werknemer payrollen via Ritmo.”

Aangezien Tentoo software heeft die volledig op maat gemaakt is voor een Sociaal Bureau voor Kunstenaars, kan de service bij Ritmo Art toegespitst worden op de specifieke noden van artiesten.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.