Nieuws Antwerpen Tequilafest op het Eilandje

Tequilafest op het Eilandje

Tequilafest op het Eilandje

tequilaVergeet even alle gin- wijn- bier en andere festivals. Antwerpen maakt zich op voor het allereerste Belgische tequilafestival. Wat weet u over tequila? Ongetwijfeld dat het uit Mexico komt. Zo ver was ik zelf ook, maar daar hield mijn kennis op. Dat het gemaakt wordt op basis van agave, dat was voor mij al nieuw. Ik wist verder ook nog wel dat er ook zout en een schijfje limoen bij komen kijken.

Is uw nieuwsgierigheid gewekt? Noteer dan 10 december in uw agenda, voor het Tequila Festival Antwerp dat plaatsvindt in zaal CADx op het Eilandje. Daar kan u alles horen wat u altijd al had willen weten over tequila maar nooit durfde vragen.

“Tequila volledig klaar is om de nieuwe hype te worden”, zegt Lester Schutters van Tequila Festival Antwerp.

Er zijn binnen het segment van tequila oneindig veel verschillende smaken en accenten. Tequila hangt af van het type agaves, de hoogtes en het microclimaat waarin ze worden gekweekt. Als u komt krijgt u een Mexicaans dorp te zien met Mexicaanse streetfood, een mariachiband, een cocktailbar en uiteraard een hele waaier merken van tequila. Verder kan u leren hoe u de perfecte marguerita maakt.

Alle info op  www.tequilafestival.be

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.