Nieuws Antwerpen Tesla eindelijk ook in Antwerpen

Tesla eindelijk ook in Antwerpen

Tesla eindelijk ook in Antwerpen

teslareslaHet automerk Tesla opent deze avond in Aartselaar een nieuw service center met showroom, de derde locatie in België. De vestiging aan de Boomstesteenweg moet Tesla’s huidige en groeiende klantenbestand in de regio gaan bedienen. Tesla heeft al een store aan de Guldenvlieslaan in Brussel en een service center in de regio Zaventem.

Tesla is het succesverhaal van de Amerikaanse wonderboy Elon Musk. Die heeft met Tesla een elektrische auto op de markt gezet die in Amerika alle hardnekkige kritikasters de mond gesnoerd heeft. Sinds enkele maanden is Tesla ook aan een doorbraak toe in Europa. België en Antwerpen waren daarbij wat achterop gebleven. Antwerpse enthousiastelingen werden tot nog toe vanuit Nederland bediend.

Tesla stores zijn ontworpen om de voordelen van het bezitten van een elektrische auto te laten zien en om klanten meer te leren over Tesla’s geavanceerde technologie. De store in Antwerpen beschikt over interactieve displays waarmee klanten zelf hun Model S kunnen samenstellen.

De opening van Tesla’s derde vestiging in België valt samen met de ingebruikname van de eerste Supercharger van het land, in Nijvel-Zuid. Deze Supercharger locatie maakt het mogelijk om kosteloos, comfortabel, en 100 procent elektrisch te rijden op routes rond Brussel, met name vanuit het noordwesten van België naar Luxemburg, en tussen plaatsen als Rijsel in Frankrijk and het Ruhrgebied in Duitsland.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.