Nieuws Antwerpen Textronic vecht tegen de crisis

Textronic vecht tegen de crisis

Textronic vecht tegen de crisis

textronic_thumbHet gaat minder goed in de uitgeverswereld. Bij grafisch ontwerper Textronic uit Vremde dreigt het orderboek leeg te geraken. “Wij houden vol”, zegt zaakvoerder Rudi Vergauwen.

Textronic heeft een goede reputatie in de brede regio. Het bedrijf werkt voor zogenaamde drukwerkmakelaars en maakt grafische ontwerpen aan, lay-out, zorgt voor prepress en beeldverwerking. “De crisis is duidelijk merkbaar”, zegt Rudi Vergauwen. “De klanten aarzelen. Ze stellen hun orders uit. Ze hebben kennelijk minder middelen en durven daarom al eens een opdracht laten vallen.”

Textronic verzorgde onlangs nog de knappe veelkleurige brochure voor de Nacht van de KMO in Antwerpen. Het werkstuk mocht best gezien worden. “We hebben er hard op gewerkt en er ook felicitaties voor gekregen.” Ondertussen is het wel uitkijken naar vervolgopdrachten. “Wij kunnen hopelijk nog rekenen op onze vertrouwde klanten-autoverkopers. Wij hebben geregeld opdrachten lopen voor bv. Chevrolet, Landrover en KIA maar omdat het ook in de autowereld al niet zo best meer loopt hou ik ergens wel mijn hart vast.”

In Vremde worden ook exclusieve wenskaarten en publicitair drukwerk voor ondernemingen aangemaakt. Textronic werd onlangs omgezet van een eenmansvennootschap naar een BVBA.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.