Nieuws Antwerpen Thaise restaurantketen Pitaya opent eerste restaurant in Antwerpen

Thaise restaurantketen Pitaya opent eerste restaurant in Antwerpen

Thaise restaurantketen Pitaya opent eerste restaurant in Antwerpen

Pitaya opent haar eerste restaurant in de pas gerenoveerde Antwerp Tower naast het Operaplein. De Franse restaurantketen, die gespecialiseerd is in de Thaise keuken, opent na drie succesvolle openingen in Brussel, Luik en Namen nu dus ook in de Koekenstad voor het eerst een vestiging in Vlaanderen.

Geïnspireerd door de Thaise hoofdstad Bangkok en vernoemd naar de lokale drakenvrucht, opende Pitaya in 2010 haar eerste restaurant in de Franse stad Bordeaux. Meer dan tien jaar en verschillende Europese landen later opent de succesformule nu ook in Antwerpen een filiaal. Het Antwerpse restaurant is nummer 122 op de lijst van geplande openingen.

Op het menu vind je wokgerechten en exotische drankjes die à la minute worden bereid in de open keuken. Pitaya werkt met dagverse producten, snelle service, scherpe prijzen en een urban-geïnspireerd interieur: het ideale recept voor foodies die de drukke straten van Bangkok willen leren kennen in hartje Antwerpen. Via UberEats, Deliveroo en Takeaway kan je overigens ook in eigen huis van de Thaise keuken proeven.

Alpha Seed, de investeringsmaatschappij die de licentie van Pitaya beheert voor de Benelux, plant dit jaar nog openingen in Luik en Charleroi. Het doel is om in 7 jaar tijd 70 vestigingen te openen verspreid over België, Nederland en Luxemburg.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.