Nieuws Antwerpen The Event Pilots is resultaat van fusie tussen 2 eventbedrijven

The Event Pilots is resultaat van fusie tussen 2 eventbedrijven

The Event Pilots is resultaat van fusie tussen 2 eventbedrijven

LINT – BrandEvent en DIRIGO vliegen voortaan onder eenzelfde naam. The Event Pilots is een à-la-carte-eventbureau met thuisbasis in Lint. De fusie moet bedrijven extra voordelen en mogelijkheden bieden.

BrandEvent organiseerde reeds ontelbare events voor de meest uiteenlopende bedrijven. Beleving en een aanstekelijke dosis plezier vormden daarbij de rode draad. Ook productiehuis DIRIGO heeft flink wat kilometers op de teller als expert in operationele en technische ondersteuning. Via innovatie en technologie draagt het bij tot een zorgeloos verloop van (inter)nationale events.

“Het geheel is meer dan de som van de delen. Met deze fusie willen we klanten nog meer op hun wenken bedienen. Met The Event Pilots tillen we bedrijfsevenementen, teambuildings, congressen, roadshows, beurzen en familiedagen naar een hoger niveau. We stippelen samen met de klant de beste koers uit om een foutloos parcours zonder turbulentie te vliegen”, zegt Veerle Vanassche, senior event manager bij The Event Pilots.

The Event Pilots zorgen er ook voor dat elk event gepersonaliseerd kan zijn. “Van een enkele vlucht zonder toeters en bellen tot een volledig georganiseerde reis. We ondersteunen van a tot z, maar springen evengoed in één of meer onderdelen van een evenement bij. De klant houdt zelf de controle over zijn traject en budget.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.