Nieuws Antwerpen The Frontline Company zet zijn beste beentje voor

The Frontline Company zet zijn beste beentje voor

The Frontline Company zet zijn beste beentje voor

hostessomteDe jongens en meisjes van het bedrijf The Frontline Company hebben alle hospitality verzorgd op het Benelux Event Awards in Kinepolis in Antwerpen. Daar werden de beste evenementen van het jaar bekroond. Zowel aan het onthaal, de registratie als in de vestiaire werden de gasten verwelkomd door hostessen en hosts van The Frontline Company uit Wilrijk.

The Frontline Company werd eerder al vaak geloofd  voor de manier waarop de personeelsleden van het bedrijf met vakkennis, présence en professionaliteit een vlot verloop van een event verzekerden. Dat was op de Benelux Event Awards niet anders, stelt zaakvoerder Peter Desart.

The Frontline Company stelt vandaag zo’n 150 jonge en minder jonge mensen te werk op maandbasis. De firma werkt met een databestand van ongeveer 1.500 medewerkers. Deze mensen worden elk persoonlijk gescreend alvorens zij mogen beginnen werken om zo te komen tot een goede match tussen het evenement en de mensen die er werken.  “Zo slagen we erin om op elke locatie in België, ook de juiste mensen in te zetten, zonder dat onze klanten op kosten worden gejaagd voor hun transport. We stellen wel altijd de kwaliteit van de mensen voorop”, zo stelt zaakvoerster Anntje Peeters die samen met Peter Desart het bedrijf aanstuurt.

The Frontline Company is betrokken bij BESA (Belgium Event Suppliers Association – www.besa.be ) en tracht zo ook structureel zijn steentje bij te dragen aan de professionalisering van de sector. Daarnaast ondersteunt het jonge bedrijf The Promise (www.thepromise.be), een organisatie die zich bezig houdt met het aspect verspilling in de evenementensector. De zogenaamde ‘no-shows’ die handenvol geld kosten en leiden tot het weggooien van tonnen etenswaren elk jaar.

The Frontline Company biedt verscheidene diensten aan: hostesses, hosts, VIP hospitality, parking stewards, beurspersoneel, animatoren, groepsbegeleiding, flyer girls/boys, demonstratrices, De jongens en meisjes van het bedrijf worden ingezet op verscheidene soorten events, van beurzen, congressen, seminaries, opendeurdagen, personeelsfeesten, vieringen, tot het autosalon, Batibouw, buitenlandse events,

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.