Nieuws Antwerpen The Great Old rekent al 10 jaar op Heylen Vastgoed

The Great Old rekent al 10 jaar op Heylen Vastgoed

The Great Old rekent al 10 jaar op Heylen Vastgoed

Met kantoren in Antwerpen, Brasschaat, Deurne, Ekeren, Lier, Malle, Mortsel en Waasland is Heylen Vastgoed in de Antwerpse regio een vaste vastgoedwaarde. Ook voor de supporters van Royal Antwerp FC is Heylen Vastgoed een vertrouwde naam. Rood en wit zijn bovendien, toevallig of niet de kleuren van zowel Antwerp als van Heylen Vastgoed.

Net zoals de hondstrouwe supporters komt ook Heylen Vastgoed al 10 jaar thuis op de Bosuil. Het vastgoedbedrijf helpt namelijk al tien jaar lang als trouwe sponsor mee bouwen aan een glorierijke toekomst voor Stamnummer 1.

Heylen Vastgoed is een sterk groeiend bedrijf in de hele provincie Antwerpen en het Waasland. Royal Antwerp FC is dan ook trots op het unieke partnership met de Antwerpse vastgoedmakelaar. Het tienjarige partnership tussen RAFC en Heylen Vastgoed wordt komende zondag gevierd tijdens de wedstrijd tegen Club Brugge, waar Heylen Vastgoed matchsponsor is.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.