Nieuws Antwerpen The Guest opent deuren in Antwerpen

The Guest opent deuren in Antwerpen

The Guest opent deuren in Antwerpen

In de Huidevetterstraat in Antwerpen heeft retailconcept The Guest de deuren geopend. Het is het vervolg van een succesvolle pop-up in Knokke. Initiatiefnemers Guy Rietens en Jim Cantens willen ondernemers zo aanmoedigen om samen te werken en zichzelf heruit te vinden.

“Een bezoek aan The Guest is als bladeren door een tijdschrijft”, aldus Rietens en Cantens. “We willen onze gasten onderdompelen in een wereld van mode & beauty, food & beverage, interieur & design, gezondheid & sport alsook kunst, architectuur en boeken. Zoals een lifestylemagazine inspireert door alle mooie dingen in het leven te belichten, doet The Guest dat in het echt.”

Om dat in praktijk mogelijk te maken vind je in The Guest Antwerpen drie verdiepingen met verschillende hoekjes en thema’s. Zowel bekende als nieuwe merken vinden een plekje in onder andere de beauty-, fashion- of foodafdeling en het gebouw heeft ook een kunstgalerij en een opnamestudio. De conceptstore draait volledig om beleving, zowel bij de bezoekers als de ondernemers.

“We geloven dat onze gasten elkaar door kruisbestuiving kunnen versterken”, zeggen Rietens en Cantens. “Bovendien nodigen we elk seizoen nieuwe namen uit om hun verhaal te vertellen. Op die manier wordt The Guest ook een bestemming voor meerwaardezoekers en lifestyle addicts.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.