Nieuws Antwerpen The Harbour strijkt met kantoor in Antwerpen neer

The Harbour strijkt met kantoor in Antwerpen neer

The Harbour strijkt met kantoor in Antwerpen neer

ANTWERPEN – The Harbour wil voor ondernemingen een rol van betekenis spelen door investeerders aan boord die naast hun financiële bijdrage ook een echte meerwaarde betekenen. Het bedrijf, dat voortkomt uit WinWinner, zal dat vanuit kantoren in Antwerpen en Gent doen.

In tegenstelling tot onze buurlanden zijn er in België weinig investeringsclubs die op start-ups en scale-ups focussen. Toch is er een duidelijke nood aan meer organisaties die op een juiste manier met goede investeringsdeals worden gekoppeld. Tijd dus voor echte smart capital-investeerders, dacht The Harbour.

“Met WinWinner haalden we financiering voor bedrijven op, maar we zagen dat meer en meer ondernemingen investeerders aan boord halen die naast hun financiële investering geen meerwaarde betekenen. Aan de andere kant zoeken heel wat ex-ondernemers, -managers en professionele investeringspartijen naar goede en juiste deals”, klinkt het bij Aelbrecht Van Damme en Matthias Browaeys, oprichters van The Harbour. “Investeringsvoorwaarden zijn van belang, maar het is de match tussen ondernemers en investeerders die meer telt.”

The Harbour staat klanten daarom bij in het ophalen van financiering bij onder ander banken, het publiek en PMV, maar legt de focus op kapitaalinvesteerders. Ondertussen zitten er al zo’n 100 gescreende investeerders in het netwerk van het funding agency dat, net als WinWinner, mede mogelijk wordt gemaakt door start-upinvesteerder Jonas Dhaenens.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.