Nieuws Antwerpen The Hub Temse staat ter beschikking gedurende de Coronacrisis

The Hub Temse staat ter beschikking gedurende de Coronacrisis

The Hub Temse staat ter beschikking gedurende de Coronacrisis

TEMSE – Midden februari opende The Hub de deuren. Het bedrijvencentrum in Temse kon sindsdien rekenen op een massa belangstelling van lokale bedrijven en ondernemers. Vanaf maandag 23 maart stelt het de nog beschikbare werkplaatsen open aan verlaagde prijs. “We hebben ruimte voor 4 tot 8 personen die, weliswaar op een veilige afstand van elkaar, kunnen werken.”

Mede-zaakvoerder Gert Poppe: “We beseffen maar al te goed de ernst van deze crisis en horen heel vaak verhalen van mensen in moeilijkheden. De combinatie tussen thuiswerk en een gezinsleven is niet altijd evident en mensen beschikken thuis ook niet altijd over een geschikte werkomgeving, wat nefast is voor de productiviteit in deze moeilijke periode. We hebben daarom besloten om ook ons steentje bij te dragen. Vanaf maandag 23 maart stellen we onze nog beschikbare werkplaatsen open voor bedrijven en hun medewerkers.”

The Hub heeft ruimte voor 4 tot 8 personen die op een veilige afstand van elkaar, met gescheiden sanitair, beschikkend over alle nodige comfort en in 4 verschillende ruimtes kunnen werken. “We stellen deze ruimte beschikbaar tegen kostprijs, dit betekent dat we enkel een bijdrage voor de nutsvoorzieningen vragen”, zegt Poppe.

Deze actie loopt tot zolang de coronacrisis ons land in de ban houdt. Voor meer informatie kan je contact opnemen via management@hubbusinesscenter.be.

Lees via deze link meer Corona-nieuws over en voor ondernemers uit de Antwerpse regio.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen
Dossier

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Dossier
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.