Nieuws Antwerpen The Kase personaliseert smartphones en tablets

The Kase personaliseert smartphones en tablets

The Kase personaliseert smartphones en tablets

kaseOnthoud die naam: The Kase. De Franse groep wil in snel tempo de Belgische markt veroveren. Het Wijnegem Shopping Center diende daartoe als testcase. “Een uiterst geslaagde proef,” zegt de Fransman Philippe Lauga. The Kase maakt en verkoopt beschermcases en sierhoesjes voor smartphones en tablets. Binnen de drie jaar komen er 15 winkels in België. 3000 tot 5000 over de hele wereld.

The Kase wordt een giller. Zonder twijfel. Het Franse bedrijfje werd twee jaar geleden opgezet in Frankrijk en heeft inmiddels al een netwerk van liefst 120 winkels in Frankrijk, Duitsland, de Verenigde Staten, Singapore en Hongkong. Sinds oktober staat ook België op het lijstje. De winkel in het Wijnegem Shopping Center is een groot succesnummer.

The Kase had in Wijnegem uiteraard het voordeel dat de opening pal in de feestperiode viel. Een gepersonaliseerde beschermcase voor een smartphone was al die dagen een leuk geschenk voor nonkel, vriendin, neef of buurman. De beschermcase of de hoes kan in hout, plastic, leder en zelfs rubber of metaal. De klant kan zijn ontwerp zélf aanmaken en via internet doorsturen naar de winkel. Jonge mensen kiezen in dit opzicht vooral voor een leuke cover, oudere klanten opteren voor foto’s van hun kleinkinderen of kindeern. Die gepersonaliseerde versie had alvast in Wijnegem een enorm succes. In de winkel staan verscheidene bedrukkingsmachines opgesteld die de gewenste gepersonaliseerde hoezen onmiddellijk aanmaken.

The Kase biedt trouwens ook een assortiment accessoires aan zoals koptelefoons, oortjes, geluidsversterkers, designladers enz.

Philippe Lauga nam de licentie van The Kase over en wil in eigen beheer een heel netwerk opbouwen. Hij opteert daarbij vooral voor de winkelcentra. Vandaar de opstart in Wijnegem.

De feesten zijn voorbij. Het zal nu allemaal wel wat rustiger worden in The Kase? Philippe Lauga meent van niet. Op het communicatieportaal Retaildetail geeft hij nog aan dat hij doelgericht speciale collecties op de markt gaat gooien. Valentijn komt er straks aan bv. En Pasen of Pinksteren is evenmin veraf.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.