Nieuws Antwerpen The Oval Office creëerde thuisgevoel voor werknemers Thalys

The Oval Office creëerde thuisgevoel voor werknemers Thalys

The Oval Office creëerde thuisgevoel voor werknemers Thalys

ovalovalEen team van het Antwerpse communicatiebedrijf The Oval Office werkte voor Thalys een interne belevingscampagne uit om de medewerkers te verwelkomen in een nieuwe structuur. Eén week lang werden de kantoren in België en Frankrijk omgetoverd tot een echte thuis: Welkom thuis!

Thalys is sinds kort een zelfstandig spoorwegbedrijf. 400 collega’s van de NMBS en de SNCF kwamen daardoor met 200 collega’s onder hetzelfde Thalys-dak terecht. Om hen te verwelkomen in die nieuwe bedrijfsstructuur, en om hen gerust te stellen dat de verandering ook voor hen positieve gevolgen heeft, ging Thalys op zoek naar een communicatiepartner. Een team van The Oval Office liet zich niet afschrikken door de strikte deadline, deed een voorstel en werd door Thalys uitgekozen na een pitch met 2 andere bureaus.

De creatievelingen en de event architects van het bureau gingen aan de slag onder de slogan “Welkom thuis”. Ze toverden de kantoren in Brussel, Luik, Parijs en Antwerpen om tot echte ‘pop-up’ huiskamers. Een week lang konden de medewerkers tussen het werk door ontspannen in een gezellige zithoek met kussens, een drankje of iets lekkers nemen uit de goed gevulde koelkasten en samen een foto nemen. Overal – aan de receptie, op de vloer, aan de koelkasten tot zelfs aan de spiegels in de toiletten – hingen positieve boodschappen om de nieuwe medewerkers te verwelkomen en een warm thuisgevoel te geven: doe alsof je thuis bent, carpe diem, na inspanning komt ontspanning…

Vanuit de overtuiging dat ‘merken’ en ‘mensen’ elkaar inspireren, creëert The Oval Office “live driven” merkbelevingen die organisaties én hun doelgroepen positief verrassen, inspireren en engageren. Het bureau werkt vanuit Antwerpen, Brussel en Gent en telt 35 medewerkers, experten in communicatie, content marketing en PR, corporate & marketing evenementen en brand activation. The Oval Office werkt voor heel wat gerenommeerde organisaties en merken waaronder Aquafin, Agentschap voor Natuur en Bos, BASF, BMW Belux, bpost bank, Brussels Hoofdstedelijk Gewest, DEME, Dominique Models, FM Brussel, de Kanselarij van de Eerste Minister, Kenwood, MINI, Nintendo, Nederlandse Taalunie, Proximus, Red Bull, Rentokil Initial, Reynaers Aluminium, SD Worx, Sodexo, Stad Antwerpenn Unilin enz.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.