Nieuws Antwerpen The Printing Factory belettert auto's van Club Brugge

The Printing Factory belettert auto's van Club Brugge

The Printing Factory belettert auto's van Club Brugge

albertmarcThe Printing Factory heeft vijf Renaults Traffic van Club Brugge beletterd. Zogenaamde wrapped cars zijn vandaag erg populair. Ludo Pauwels en zijn zoon Dirk hebben een heel eigen marktniche onderkend in de grafische wereld. Met hun bedrijfje hebben ze zich in Hoboken een bijna unieke positie afgedwongen.

Best sympathiek, de brede range aan activiteiten de vader en zoon Pauwels ontplooien. “We zijn ooit begonnen als prepress bedrijf maar in de snelle ontwikkelingen van de printing business zijn we steeds verder opgeschoven,” zegt Ludo Pauwels. “We hebben een tijdlang gewerkt als fotogravure maar ook de belichting van film gaf geen garanties naar de toekomst toe. De digitale revolutie sleurde ons steeds verder mee. We bieden onze klanten vandaag een brede waaier aan activiteiten aan. Van grafisch ontwerpen van brochures, folders en tijdschriften tot digitaal drukken, beletttering (wraps), de productie van displays, het aanmaken van zelfklevende folies, plastificeren, enz. We runnen zelfs een webshop waar je posterklemmen kunt bestellen, stoepborden, roll ups of brochurehouders. You name it.”

The Printing Factory verwerkt klein drukwerk op een Xerox. Met een groot formaat drukpers van Mutoh wordt geen enkele opdracht uit de weg gegaan.

Wrapping van auto’s is vandaag heel populair. De computer snijdt eerder gezette teksten uit zelfklevend vinyl dat naderhand op de wagen gekleefd wordt. Wrapping kan ook aangebracht worden voor reclamepanelen, gevelreclame of bewegwijzering. Hoe Club Brugge in Hoboken terecht kwam? “We doen nogal wat aan publiciteit via oa. Facebook e.a. Onze reputatie moet dus in Brugge doorgedrongen zijn. Bovendien garanderen wij onze klanten een uitstekende kwaliteit.”

“Wij hebben enkele moeilijke jaren achter de rug”, geeft Ludo Pauwels toe. “Er raast vandaag een heuse storm doorheen de grafische wereld. Wij hebben het als kleine KMO altijd overleefd. Ook vandaag ziet de toekomst er niet zelfzeker uit. Absoluut niet. Maar wij kijken op zichzelf niet heel ver vooruit. Wij plannen op maandbasis. Indien ons orderboek een hele maand vol staat zijn we best tevreden.”

The Printing Factory tekende verleden jaar voor een omzet van pakweg 250.000 euro.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.