Nieuws Antwerpen The Tree derde locatie van San Marco Village

The Tree derde locatie van San Marco Village

The Tree derde locatie van San Marco Village

baobabDe eigenaars van de San Marco Village in Schelle hebben de feestzaal Baobab overgenomen in Lier. De broers Cryns zetten daarmee de expansie van de familie-onderneming verder. Vader Crijns begon ooit met de Wima-bowling in Schelle. Ondertussen is er ook een Wima in Sint Niklaas. Met de opening van de San Marco Village in 2005, The View in Sint Niklaas (2008) en The Tree in Lier is de familiale KMO helemaal uitgezwermd over de brede regio.

De Baobab in Lier wordt effectief omgedoopt tot The Tree. Het gaat om een mooie feestzaal met een modern strak interieur in aangename houtsoorten. Daardoor wordt voor elk feest een warme sfeer gecreëerd.

De familie Crijns weet in dit opzicht best hoe je van een feest een succes moet maken. De twee Wima-bowlings zijn in dit opzicht populaire bestemmingen voor al wie er een leuke avond wil van maken. De zonen Crijns hebben die lijn verder uitgetekend en met de San Marco Village een monument neergezet. Johnny, Wim, Paul en Frank Crijns haalden daartoe de mosterd in het Amerikaanse Las Vegas waar ze enorm geïmponeerd waren door The Venice, een van de vele prestigieuze hotels langs The Strip. Hun plan was dan ook om met de San Marco Village voor een stuk mee te gaan in die richting.

Pakweg tien jaar na de opening van de San Marco Village hebben al tienduizenden mensen genoten van de sfeer die het complex uitstraalt. Dit dan zowel tijdens bedrijfsfeesten, familiefeesten, recepties of huwelijksfeesten. De San Marco kan in zijn grote majestueuze zaal en zijn talrijke zijzalen tot 2200 gasten aan. Tijdens verscheidene groots opgezette evenementen is die uitdaging al herhaaldelijk waar gemaakt.

Met de overname van de Baobad, nu The Tree zetten de broers Crijns hun expansie onverminderd verder. The Tree kan recepties voor 350 personen organiseren, walking dinners voor 300 man en seated dinners voor 200 personen. Het gaat dan overigens niet enkel om het mooie decor maar ook om de service die het personeel van The Tree kan aanbieden. De traditie met de verfijnde keuken wordt in dit opzicht onverminderd verder gezet.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.