Nieuws Antwerpen The World’s 50 Best Restaurants Awards in Antwerpen uitgesteld

The World’s 50 Best Restaurants Awards in Antwerpen uitgesteld

The World’s 50 Best Restaurants Awards in Antwerpen uitgesteld

ANTWERPEN – Door de onzekerheid over de duur van de coronamaatregelen wordt nu ook The World’s 50 Best Restaurants Awards, een evenement dat als de ‘Oscars van de gastronomie’ wordt bestempeld, uitgesteld naar 2021. De prijsuitreiking had samen met enkele culinaire nevenevenementen begin juni in Antwerpen moeten plaatsvinden.

De beslissing tot uitstel kwam er na gezamenlijk overleg tussen de Vlaamse overheid, de internationale rechtenhouder William Reed Ltd. en de stad Antwerpen.

De organisatie wil de gezondheid, het welzijn en de veiligheid van de genomineerde chefs, de meereizende supporters en de bezoekers uit eigen land niet in het gedrang brengen, klinkt het. William Drew, Director of Content voor The World’s 50 Best Restaurants: “Omwille van de wereldwijde omstandigheden zetten wij ons met alle macht dit jaar in om samen met de restaurantsector te vechten voor de toekomst. Ook ondersteunen we de vele chefs en restaurants in hun initiatieven om anderen te helpen.”

De editie van 2021 zal ook in Antwerpen plaatsvinden, op een nog te bepalen datum. “We zijn verheugd dat alle partners zich volmondig achter een uitstel konden scharen, zodat we in 2021 alsnog dit topevenement naar Vlaanderen kunnen halen”, zegt Vlaams minister-president én minister van Cultuur Jan Jambon.

Lees via deze link meer Corona-nieuws over en voor ondernemers uit de Antwerpse regio.

Reageer op dit bericht

Dossier

Gerelateerde berichten

Dossier
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.