Nieuws Antwerpen TheValueChain steekt taalgrens over

TheValueChain steekt taalgrens over

TheValueChain steekt taalgrens over

dieterivanHet ICT-bedrijf TheValueChain uit Kontich heeft zijn activiteiten uitgebreid tot in Wallonië. Daartoe werd een eigen vestiging opgezet in Louvain-La-Neuve. Het bedrijf helpt zijn klanten om de zwakke schakels in de “waardeketen” te verbeteren. TheValueChain is een partner van het Duitse softwarebedrijf SAP.

“Wallonië is een markt met interessante groeivooruitzichten en potentieel. Daarom investeert TheValueChain resoluut in de versterking van onze positie over de taalgrens”, zegt Dieter Oversteyns, managing partner van TheValueChain. Dieter Oversteyns zette de firma samen met Ivan Leysen op in 2011. “Het nieuwe kantoor in Louvain-La-Neuve brengt ons dichterbij onze klanten in Wallonië en wordt de uitvalsbasis om nieuwe klanten aan te trekken. We zijn ondertussen op zoek naar een 20-tal lokale SAP-consultants.” s

TheValueChain is het erom te doen de bedrijfsprestaties van ondernemingen te verbeteren. Op die manier renderen SAP-investeringen beter en sneller. Het team van experts pakt uitdagingen pragmatisch, kordaat en inventief aan. De consultants hebben gemiddeld 10 tot 15 jaar SAP-ervaring. De klanten van TheValueChain zijn vooral productiebedrijven, groothandels en distributeurs, nutsbedrijven, aanbieders van professional services en ondernemingen met belangrijke vastgoedactiviteiten. End-to-end ERP, optimalisatie van bedrijfsprocessen, application lifecycle management en de toepassing van innovatieve technologie vormen de kernactiviteiten.

Het ICT-bedrijf uit Kontich heeft ook een eigen vestiging in Zwitserland en bewerkt tevens de Luxemburgse markt. TheValueChain behoort tot de Gumption Group. De Gumption Group rond Bart Embrechts tekent professionele samenwerkingsverbanden uit te tekenen in de IT-wereld. Naast TheValueChain maken nog zeven andere bedrijven deel uit van de groep: Bmatix, Branded.Careers, Hifluence, mobile, Rank1, V-chain en YouCtrl.

Foto’s: Dieter Oversteyns en Ivan Leysen.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.