Nieuws Antwerpen TheValueChain zoekt verse lading consultants in vierde editie van ‘Rising Star Academy’

TheValueChain zoekt verse lading consultants in vierde editie van ‘Rising Star Academy’

TheValueChain zoekt verse lading consultants in vierde editie van ‘Rising Star Academy’

KONTICH – SAP-specialist TheValueChain is voortdurend op zoek naar nieuw talent. Daarom lanceert het dit jaar de vierde editie van de Rising Star Academy. Gedurende zeven weken nemen ze 20 jonge professionals onder hun hoede om hen de basisbeginselen van SAP bij te brengen en te leren wat het is om consultant te zijn.

Bedrijven investeren volop in nieuwe processen en digitale transformatie. Met de Rising Star Academy neemt TheValueChain het heft in eigen handen en leidt het zelf een nieuwe generatie SAP-consultants op. Het intensieve opleidingsprogramma zal gedurende zeven weken de academici in tandem met expert-consultants onderdompelen in de SAP-wereld.

TheValueChain heeft ook in 2023 stevige groeiambities. “Om die waar te maken, moet ons team groeien”, zegt Ivan Leysen, Managing Partner bij TheValueChain. “De voorbije drie edities van de Rising Star Academy waren een schot in de roos, zowel voor de deelnemers als voor ons. Onze vorige lichting ontwikkelde zich tot gewaardeerde spelers in ons team. We kunnen niet wachten om de nieuwe garde te leren kennen!”

Aandacht voor soft skills

De Rising Star Academy is niet zomaar een online cursus, maar vindt plaats in een hotel waar de deelnemers tijdens week allemaal samen verblijven en zo de kneepjes van het vak, het bedrijf en elkaar leren kennen. Een perfecte gelegenheid om wat teamspirit te injecteren. TheValueChain zoekt enthousiaste mensen met twee tot drie jaar werkervaring. Niet als IT’er of SAP-specialist, wel als business process owner, business analist, projectcoördinator of SAP key user.

“SAP-consultant zijn, bestaat uit meer dan alleen computerwerk. Een groot deel van het werk bestaat uit overleg, samenwerken en dingen voor elkaar krijgen. Daarom zijn soft skills een belangrijk onderdeel van het curriculum. Hoe maak je een presentatie, voer je een verkoopgesprek, of help je een klant? Onze Rising Stars leren het allemaal”, klinkt het verder nog.

Alle info vindt je hier.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.