Nieuws Antwerpen Thomas Cols nieuwe voorzitter Jongerenkamer

Thomas Cols nieuwe voorzitter Jongerenkamer

Thomas Cols nieuwe voorzitter Jongerenkamer

jongerenDe JongerenKamer, een netwerk van Voka – Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland gericht op ondernemers jonger dan 40 jaar, koos een nieuw bestuur. De nieuwe voorzitter is Thomas Cols, vennoot bij Areal Architecten.

Met de verkiezing van nieuwe bestuurders en de aanstelling van Thomas Cols als nieuwe voorzitter is de Jongerenkamer klaar om er de volgende vier jaar opnieuw in te vliegen. ‘Het bestuur wil de Jongerenkamer verder uitbouwen als een boeiende omgeving waar ondernemerszin en onderlinge samenwerking gestimuleerd wordt. Extra aandacht zal gaan naar het stimuleren van startende ondernemers door hen te ondersteunen in de uitbouw van hun netwerk’, aldus Thomas Cols.

Het bestuur van de JongerenKamer is voortaan als volgt samengesteld: Thomas Cols, voorzitter, Michaël Pszenicko, ondervoorzitter en Lien Van Mechelen, secretaris. De andere bestuursleden zijn Michaël Juchtmans, Sus Van Hove, Lode Uytterschaut, Ellen Saveniers, Mathias Andriaenssens en Andres Pfeffer.

Foto: Het nieuwe bestuur met centraal (vijfde van links) Thomas Cols.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.