Nieuws Antwerpen Tien jaar San Marco Village gevierd

Tien jaar San Marco Village gevierd

Tien jaar San Marco Village gevierd

10j smv -3De unieke evenementenlocatie San Marco Village in Schelle vierde maandag haar tiende verjaardag met een Work/Life Conference. Met deze organisatie wil San Marco Village beklemtonen dat het zeer belangrijk is voor bedrijfsleiders dat ze een evenwicht vinden. Twee boeiende gastsprekers kwamen dit illustreren aan de hand van hun persoonlijk verhaal: Wouter Torfs van de gelijknamige schoenenketen en Pascale Naessens, bekend van haar kookboeke.

Organisator Johnny Crijns, eigenaar van San Marco Village: “Het wordt dikwijls gezegd maar misschien nog altijd iets te weinig gedaan: zorgen voor het juiste evenwicht tussen werk en privéleven. Wij geven als San Marco Village zo veel mogelijk het voorbeeld door met zo veel mogelijk medewerkers gezond te sporten en ondertussen zo veel mogelijk de gepaste voeding in het oog houden. Daarom hebben we voor de eerste editie van Work/Life Conference gekozen voor twee gastsprekers die elk op hun manier hiervan het goede voorbeeld geven.”

Wouter Torfs had het tijdens de conferentie onder meer over het belang van tevreden medewerkers want, zo stelt hij: zij zorgen voor tevreden klanten. Binnen zijn bedrijf, waar meer dan 500 mensen tewerkgesteld zijn, heerst een uitstekende sfeer van verbondenheid, werklust en vrijheid.

Pascale Naessens bewijst dan weer dat het mogelijk is gezonde voeding en lekker eten met elkaar te combineren. Met haar boeken bewijst zij overtuigend hoe belangrijk het is gezond te eten als onderdeel van een weldoordachte levensfilosofie. Iedereen die haar boeken leest, prijst haar manier van koken en van ingrediënten te combineren. Haar boodschap is duidelijk: gezonde voeding zorgt voor een gezond en fit lichaam. Zij is er zelf het beste bewijs van.

De conferentie werd gevolgd door een exclusief network dinner.

Onze fotograaf Koen Fasseur maakte een fotoverslag van het event.

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.