Nieuws Antwerpen Tim Jacobs gaat Strabag in Antwerpen leiden

Tim Jacobs gaat Strabag in Antwerpen leiden

Tim Jacobs gaat Strabag in Antwerpen leiden

ANTWERPEN – Tim Jacobs versterkt als nieuwe regiodirecteur van bouwbedrijf Strabag in Antwerpen de Strabag-organisatie. Patrick Deketele, afgevaardigd bestuurder Strabag Benelux: “Tim geeft met zijn expertise en uitgebreid netwerk onze strategische agenda Faster Together 2022 mee vorm. Ons succes door partnerschap wordt met hem dan ook verder uitgedragen.”

In 1965 ging de Duitse bouwgroep Strabag voor het eerst van start met bouwactiviteiten in België. Sindsdien is Strabag Belgium uitgegroeid tot één van de leidinggevende Belgische bouwondernemingen, met lokale kantoren in Antwerpen, Gent, Genk en Brussel.

De nieuwe regiodirecteur in Antwerpen, Tim Jacobs heeft 15 jaar ervaring bij twee gerenommeerde klasse 8 aannemers. Na zijn studies ingenieur bouwkunde in Gent startte hij als werfleider en doorliep een traject in rechte lijn naar projectleider en projectdirecteur. Bijkomend behaalde hij in 2017 de executive master in real estate management aan de Antwerp Management School.

Faster Together 2022

De innovatiedruk in de bouwwereld is groot. Het antwoord op de huidige noden beschrijft Strabag in haar 4-jarige strategie Faster Together 2022. De Strabag-succesformule combineert teamwork met een stijging van de efficiëntie door de inzet van nieuwe technologieën.

Strabag Belgium maakt deel uit van de internationale groep Strabag SE, een Europees bouwtechnologiepartner met een uitgesproken innovatief karakter en een sterke financiële basis. Met zo’n 75.000 medewerkers genereert Strabag SE een omzet van ongeveer 16 miljard euro.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.