Nieuws Antwerpen Tom Schockaert wordt CFO van Qrf City Retail

Tom Schockaert wordt CFO van Qrf City Retail

Tom Schockaert wordt CFO van Qrf City Retail

ANTWERPEN – Tom Schockaert wordt, mits goedkeuring door het FSMA, benoemd tot Chief Financial Officer (cfo), Effectieve Leider, Compliance Officer en Risk Manager van Qrf City Retail. Hij volgt er als cfo Preben Bruggeman op, die in december 2018 bekendmaakte dat hij opstapte bij de Antwerpse specialist in binnenstedelijk winkelvastgoed.

Tom Schockaert. © Qrf City Retail.

De 34-jarige Tom Schockaert was de voorbije jaren actief als Business Unit Controller (Chemicals) bij Katoen Natie, waar hij een team van 14 mensen aanstuurde. Voordien bekleedde hij zes jaar lang verschillende posities binnen de Elia Groep, waar hij onder andere actief was als Managing Director van de Duitse tak Eurogrid Gmbh en als Head of Group Controlling verantwoordelijke was voor Group Controlling, M&A en Investor Relations binnen de Elia Group zelf.

De nieuwe cfo van Qrf City Retail studeerde af als Master Handelswetenschappen en Bedrijfskunde aan de Hogeschool en Universiteit Gent. Nadien vervolledigde hij met grootste onderscheiding het Postgraduaat in het Financiënwezen aan de Katholieke Universiteit Leuven.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.