Nieuws Antwerpen Tomorrowland schakelt opnieuw Sunweb in

Tomorrowland schakelt opnieuw Sunweb in

Tomorrowland schakelt opnieuw Sunweb in

Geen zomereditie in Boom dit jaar, maar Tomorrowland is wel in volle voorbereiding voor haar wintereditie van 19 tot 26 maart 2022 in het Franse Alpe D’Huez. Daarvoor zal de organisator van het dancefestival opnieuw samenwerken met Sunweb, dat zal instaan als reispartner voor duizenden wintersporters en festivalgangers.

Van 19 tot 26 maart staat Alpe d’Huez in het teken van skiën, snowboarden en feesten in een magische Tomorrowland-setting. Het skigebied wordt dan opnieuw omgetoverd tot één groot festivalterrein. Het wordt de tweede editie, nadat de wintereditie de afgelopen twee jaar niet kon doorgaan vanwege corona.

Sunweb is als exclusieve reispartner verantwoordelijk voor het hele boekingsproces. Van het contracteren van alle verblijfplaatsen in Alpe d’Huez en de omliggende dorpen, de bouw en beheer van de officiële eventsite van Tomorrowland Winter tot aan het samenstellen van de complete pakketreizen inclusief vervoer.

“We zijn hier ontzettend trots op. Ook voor de medewerkers van Sunweb Group is dit project een beleving om aan te werken. Onze developers zijn al maanden bezig met de bouw van de website en menig hackathon is georganiseerd om alles op tijd gereed te hebben”, zegt Tim Van den Bergh, country representative Belgium Sunweb Group.

De eerste artiesten zijn intussen ook al bekend. Onder meer Afrojack, Armin van Buuren, Dimitri Vegas & Like Mike, Kungs, Lost Frequencies en Martin Solveig zullen de festivalgangers entertainen. Tim Van den BerghOp 18 september startte het eerste deel van de ticketverkoop.

Begin deze maand raakte al bekend dat Tomorrowland komende zomer drie festivalweekends wil organiseren in plaats van twee op Provinciaal Recreatiedomein De Schorre. De gesprekken daarover lopen nog.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.