Nieuws Antwerpen Tomorrowland levert prijzen op voor Mesa en Kaasaffineurs Van Tricht

Tomorrowland levert prijzen op voor Mesa en Kaasaffineurs Van Tricht

Tomorrowland levert prijzen op voor Mesa en Kaasaffineurs Van Tricht

ANTWERPEN – Traditioneel heeft Gault&Millau op Tomorrowland de beste foodstanden en restaurantconcepten bekroond. De prijs voor het meest creatieve festivalgerecht was voor Kaasaffineurs Van Tricht uit Antwerpen en krokettenfabrikant Gastronello uit Puurs met hun tricolore kaaskroketten. Antwerps restaurant Mesa werd uitgeroepen tot meest geslaagde restaurant concept op Tomorrowland.

Voor de zevende keer op rij was Gault&Millau aanwezig op Tomorrowland voor inspecties. De restaurantgids reikte daarbij enkele awards uit aan de best presterende foodstanden en restaurantconcepten.

Uitmuntende kazen

“Kaas serveren op een festival is gedurfd maar Kaasaffineurs Van Tricht en Gastronello deden dit meer dan geslaagd”, aldus de inspecteurs. “Met een vleugje chauvinisme in het weekend van onze nationale feestdag werd een tricolore combinatie ontworpen met onze nationale driekleur.”

Niet alleen de looks en creativiteit van deze snack zaten goed. “Het gerecht was ook een ontdekking van enkele uitmuntende kazen van eigen bodem. Voor het geel werd gekozen voor een milde versie van Greendal kaas met veel finesse. De rode versie kwam uiteraard met een roodschimmelkaas, hier gemaakt van Herve kaas. De typische geur en smaak van deze kaas was zeer mooi aanwezig wat resulteerde in een volle lekkere hap. Voor de zwarte kleur werd gewerkt met pas de bleu kaas van Het Hinkelspel in een askorstje.”

Culinaire reis

Op Tomorrowland kan je jaarlijks genieten van meerdere restaurantconcepten, waar beleving en culinaire kwaliteit worden gecombineerd. De Gault&Millau inspecteurs waren vooral onder de indruk van het Mesa concept. Net zoals in hun vast restaurant in Antwerpen serveren ze een culinaire reis tijdens een unieke maaltijd.

“De maaltijd bij Mesa op Tomorrowland start met uitmuntende cocktails van Paul Morel en gaat verder met smaakvolle themagerechten om te delen van chefs Michiel De Bruyn en Laurens Sijssens. Een restaurantbeleving die op alle vlakken prachtig scoort en je laat genieten van een magisch eet- en festivalmoment.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.