Nieuws Antwerpen Tony Mertens overgenomen door Ponnet en De Quinnemar

Tony Mertens overgenomen door Ponnet en De Quinnemar

Tony Mertens overgenomen door Ponnet en De Quinnemar

Tony MertensTrends schrijft op haar website dat de bekende Wilrijkse verf- en decoratiezaak Tony Mertens (Antoine Mertens en Lea Cruypelans), met winkelpunten in Borsbeek, Puurs, Schoten, Wilrijk en Zaventem en een outlet in Deurne wordt overgenomen door het ondernemers-duo Jan Ponnet en Cedric De Quinnemar . Het duo (beide INSEAD alumni, op basis van hun LinkedIn profiel) nam vorig jaar al het Antwerpse Gigue damesmode over en wil nog meer winkelpunten openen onder het merk ‘Tony Mertens’

Tony Mertens draait volgens het laatst neergelegde jaarverslag (2011) een omzet van 9 miljoen euro bij een licht bedrijfsverlies (€ -139K), dat onderaan de lijn goedgemaakt werd door overgedragen winsten uit de vorige boekjaren. Bij Tony Mertens werken 26 FTE’s (18 voltijdse en 10 deeltijdse medewerkers)

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.