Nieuws Antwerpen Topa Packaging valt in de prijzen op Greener Packaging Awards

Topa Packaging valt in de prijzen op Greener Packaging Awards

Topa Packaging valt in de prijzen op Greener Packaging Awards

KONTICH – Op 23 oktober werden de Greener Packing Awards uitgereikt, een initiatief dat duurzame innovaties in de verpakkingswereld prijst. Met zijn duurzame wikkelfolies, Fiber Film en Fiber Wrapper, eindigde het Kontichse Topa Packaging op de derde plaats.

De awards zijn een initatief van Fost Plus, Valipac en Get Smart Packaging en zijn bedoeld om duurzame innovaties in de verpakkingswereld in de kijker te zetten. De speciale rekwikkelfolie van Topa Packaging was genomineerd in de categorie B2B en eindigde uiteindelijk op de derde plaats.

Met de Fiber Film en Fiber Wrapper wil het bedrijf rekwikkelfolie perfectioneren. Fiber Film is een wikkelfolie verstevigd met horizontale draden, waardoor palletstabiliteit verhoogt. Daarnaast is de folie dunner, waardoor men er minder van moet gebruiken. De Fiber Wrapper moet dan weer de arbeider ontlasten tijdens het wikkelproces. Met een ergonomisch design worden palletten sneller en met minder inspanning gewikkeld. De voordelen zijn volgens Topa Packaging drieledig: een verbetering op vlak van ergonomie, ecologie én productiviteit.

Topa Packaging is gespecialiseerd op het gebied van verpakkingsontwikkeling en verpakkingsinnovatie. Het bedrijf levert innovatieve en klantspecifieke verpakkingsoplossingen uit eigen assortiment en op maat.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.