Nieuws Antwerpen Topnamen sieren affiche PoA Talks

Topnamen sieren affiche PoA Talks

Topnamen sieren affiche PoA Talks

ANTWERPEN – Tijdens de PoA Talks gaan volgende week enkele experten in debat over actuele thema’s en de laatste evoluties in stad en haven. Part of Antwerp organiseert de debatten samen met Universiteit Antwerpen, Port of Antwerp en Made in Antwerpen.

Op maandag 9 september draait een eerste debat rond Innovatie in de haven. Sprekers die avond zijn Piet Opstaele, Innovation Manager van Port of Antwerp, Prof. Thierry Vanelslander, expert Transport & Ruimtelijke Economie van Universiteit Antwerpen, Steven Schutter, Product Manager NxtPort, en Rudi De Meyer, Directeur Havencentrum.

Tijdens een tweede debat over Duurzame Mobiliteit wisselen Tom Verlinden, Mobility Manager van Port of Antwerp, Prof. Roeland Samson, Universiteit Antwerpen, Laetitia Gutierrez, Head of Growth van Poppy, en Luc Hellemans, Algemeen Directeur van Lantis, van gedachten.

Piet Opstaele, Innovation Manager Port of Antwerp, Prof. Piet Lombaerde, Universiteit Antwerpen, Thomas de Jong, Cores Development, en Katlijn Van der Veken, Directeur Omgeving van Stad Antwerpen, buigen zich woensdagavond over Stadsontwikkeling.

Voor het thema Jobs van de Toekomst op donderdag maken Charlotte De Groot, Talent & Development Manager Port of Antwerp, Ive Marx, Arbeidseconomie Universiteit Antwerpen, Mark Maldeghem, Business Director Jobat, en Luc Cortebeeck, International Labour Organization, voormalig voorzitter ACV en auteur van ‘Er is nog werk’, hun opwachting.

Op maandag en donderdag is Bart De bruyn van Made in Antwerpen moderator van dienst. Op dinsdag en donderdag is die rol weggelegd voor Ilse De Vis.

De eerste PoA Talks vindt plaats in het MAS Havenpaviljoen en is reeds volzet. Voor de andere drie debatten zak je af naar de Marc Van Peel Event Hall in het Havenhuis.

De inkom van deze PoA Talks is gratis, maar omdat de plaatsen beperkt zijn, is bestellen noodzakelijk. Dat kan hier.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.