Nieuws Antwerpen Toren Electrabel wordt WATT building

Toren Electrabel wordt WATT building

Toren Electrabel wordt WATT building

electrabelDe toren van Electrabel aan de Antwerpse Mechelsesteenweg is bekend bij elke Antwerpenaar. De elektriciteitsmaatschappij, een onderdeel van de Franse groep GDF/Engie heeft het gebouw onderhand verlaten en betrekt een nieuwe toren aan het Kievitplein.

L.I.F.E., de vastgoedvennootschap onder leiding van Serge Hannecart, heeft het gebouw gekocht en zal er een nieuwe impuls aan geven: een gebouw dat 24 u op 24 u zal leven. Het gaat erom dat er tal van ondersteunende diensten op dezelfde site aanwezig zullen zijn. Het gaat dan oa om een fitnesscenter, een restaurant een supermarkt enz. Die moeten het mogelijk maken dat start-ups, coworkers en andere bedrijven er kunnen werken in een aangenaam kader.

De toren wordt dan ook herdoopt tot WATT building: working apart together.

Door samen te werken, ontstaat er een stimulerende werksfeer en synergie tussen de verschillende bedrijven. Hieraan heeft het gebouw zijn naam te danken.

De plateaus kunnen zowel aangekocht worden als verhuurd. De helft van de begane grond van dit gebouw werd inmiddels al verhuurd aan Albert Heijn.

Het vastgoedkantoor Hugo Ceusters staat mee in voor de commercialisatie van dit iconisch gebouw en verwijst naar een gelijkaardige realisatie van L.I.F.E, ook aan de Mechelsesteenweg, waar het oude AWW gebouw eveneens een succesvolle herbestemming kende tot het WAW kantoorgebouw, na verhuis van de Antwerpse Waterwerken, nu bekend onder de naam Waterlink.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.