Nieuws Antwerpen Torfs is opnieuw beste werkplek

Torfs is opnieuw beste werkplek

Torfs is opnieuw beste werkplek

AARTSELAAR/SINT-NIKLAAS – Geen grote verrassingen bij de bekendmaking van de Best Workplaces van België. Voor de 10de keer op rij is Schoenen Torfs bij de bedrijven met meer dan 500 werknemers uitgeroepen tot beste werkplek van 2019. Het Aartselaarse Protime van ceo Peter s’Jongers ging aan de haal met een speciale award voor authentieke communicatie.

Het onderzoek van het Great Place to Work Instituut in samenwerking met Vlerick Business School bereikte in totaal 48.000 werknemers. De werknemersbevraging onderzoekt hoe medewerkers vertrouwen, trots en collegialiteit ervaren in hun bedrijf. Daarnaast evalueert de HR-bevraging het werkgeversbeleid van de organisaties. Twee derde van de eindscore wordt bepaald door de resultaten van de eigen medewerkers.

Bij de 20 Best Workplaces van België staat hun goed werkgeverschap en mensgerichte organisatiecultuur voorop. Geen verrassing dat opnieuw Torfs op de eerste plaats staat bij de organisaties met meer dan 500 werknemers. Bij de kleinere organisaties was die eer weggelegd voor EASI.

Authentic Communication award voor Protime

Het Aartselaarse Protime kreeg een speciale award voor Authentic Communication. “Authentieke communicatie gaat over doen wat je zegt en zeggen wat je doet, over zowel luisteren als spreken, over eerlijke communicatie waar aandacht is voor transparantie en het verzamelen van feedback”, aldus het Great Place to Work Instituut. “Communiceren doet men bij Protime op verschillende manieren en via verschillende kanalen, het ene al wat virtueler dan het andere. Of het nu gaat over het uitwisselen van praktische informatie, de aankondiging van nieuws of de verwelkoming van nieuwe werknemers: altijd is de communicatie doordrongen van hun bedrijfswaarden en Protime-cultuur.”

De speciale award Continuous Learning ging naar Ormit, die voor Strong Synergy naar SAS Institute. Daarnaast ontvangen ook 24 organisaties een ‘Great Place to Work’-certificaat als erkenning voor hun goed werkgeverschap.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.