Nieuws Antwerpen Tormans heeft 330 profielen in aanbieding

Tormans heeft 330 profielen in aanbieding

Tormans heeft 330 profielen in aanbieding

jantorryHet detacherings- en wervingsbureau Tormans heeft vlot de kaap van de 300 medewerkers genomen en is ondertussen zelfs al aan 330 man toe. Waarmee het bedrijf zijn expansie over heel Vlaanderen onverminderd verder zet.

Tormans
is een fenomeen. Het bedrijf van Jan Tormans heeft sinds 1999 in de industriële wereld een heel eigen nichemarkt bezet. De man begon in Herentals met een ploegje van vier man en is razendsnel gegroeid. Tormans is gespecialiseerd in de detachering van voornamelijk technische profielen bij ondernemingen. Het gaat dan om contracten van zes maanden tot meerdere jaren. Tormans stuurt voornamelijk ingenieurs, technici en project managers uit. Het bedrijf is tevens erkend als bureau voor werving en selectie. Het klantenbestand is inmiddels uitgegroeid tot meer dan 150 bedrijven.

De expansie is destijds opgezet vanuit de Kempen maar ondertussen is Tormans al in zowat heel Vlaanderen actief. De hoofdzetel in Geel stuurt in dit opzicht eigen kantoren aan in Vilvoorde en Melle. Om de verdere groei te onderbouwen is het bedrijf onderhand op zoek naar mogelijkheden om in Oost-Vlaanderen een nieuw bedrijfspand te bouwen. Waarmee de langetermijnstrategie van het bedrijf kan versterkt worden. Oost- en West-Vlaanderen zijn zonder twijfel beloftevolle groeimarkten voor Tormans. Bij het bedrijf staan trouwens verscheidene tientallen vacatures open.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.