Nieuws Antwerpen ToyChamp komt naar Antwerpen

ToyChamp komt naar Antwerpen

ToyChamp komt naar Antwerpen

ANTWERPEN – ToyChamp opent op 28 juni een achtste vestiging in ons land. De speelgoedwinkel strijkt neer in winkelcentrum den Tir in Antwerpen en dat is opvallend nieuws in tijden waarin de speelgoedsector woelige tijden doorgaat.

ToyChamp biedt een uitgebreid assortiment van speelgoed, multimedia, school- en schrijfwaren aan, maar ook gadgets en seizoenartikelen zijn er te vinden. In Antwerpen beschikt de speelgoedwinkel over een ruimte van 1.200 vierkante meter en is er bovendien plaats voor shop-in-shops van LEGO en Playmobil.

Woelige sector

“Dat er een nieuwe grote speelgoedwinkel opent, is in deze tijden zeer bijzonder te noemen. De retailsector en in het bijzonder bedrijven die in speelgoed handelen, krijgen zware klappen. Zo gingen onder meer Toys”R”Us in de Verenigde Staten, Top Toy in Scandinavië en Intertoys in Nederland al failliet”, zegt gedelegeerd bestuurder Koen Nolmans. “Toch toont ToyChamp zich sterk en openen we een achtste vestiging.”

In België brak het van oorsprong Nederlandse bedrijf door in 2004 met winkels in Lanaken en Sint-Truiden. Intussen is dat aantal flink toegenomen met een hoge concentratie in Limburg. Zo zijn er nog filialen in Bilzen, Hasselt, Genk en Maasmechelen. Ook in de Kempen is ToyChamp actief vanuit Geel. De vestiging in Antwerpen is de eerste in onze regio.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.