Nieuws Antwerpen Trafuco transportbedrijf van het jaar

Trafuco transportbedrijf van het jaar

Trafuco transportbedrijf van het jaar

SONY DSCHet transportbedrijf Trafuco kreeg de titel van ‘Transporteur van het jaar’ uitgereikt, één van de meest gegeerde awards in de wereld van logistiek, transport en supply chain management. Trafuco timmert al ruim 45 jaar aan de weg en staat in de Benelux al jaren aan de top als transportspecialist en aanbieder van volledig geïntegreerde logistieke oplossingen. Met deze award ziet Trafuco zich beloond voor een eigenzinnige koers die het bedrijf al vier decennia volgt.

Trafuco heeft altijd stevig geïnvesteerd in voortdurende opleidingen en bijscholing van z’n medewerkers. Het bedrijf heeft  steeds consequent geweigerd om aan uitvlagging te doen.
Eigenaar en CEO Marc Van den Broeck is erg blij met deze prijs maar noemt hem tegelijk ‘een tussenstap’.

Marc Van den Broeck: “Natuurlijk zijn we dolgelukkig, deze titel is een erkenning vanuit de sector voor onze manier van werken, onze flexibiliteit, onze integriteit en onze klantgerichtheid. Tegelijkertijd is 2015 voor ons een scharnierjaar. We willen zeker nog groeien, zowel organisch als via overnames, tevens werken we aan nieuwe strategieën én we zijn volop bezig met een volledige rebranding van ons bedrijf. Communicatie is een aspect waar we de komende jaren meer op gaan inzetten, en daar maken we nu werk van…”

Trafuco levert transport en logistieke diensten in de Benelux, Duitsland en Frankrijk. De groep behoort met een transportomzet van 27,5 miljoen, 215 werknemers, 170 motorvoertuigen, 350 opleggers en 4 barges tot één van de grotere transportorganisaties in het land. Het bedrijf werkt uitsluitend met eigen transportmateriaal en eigen mensen. De hoofdzetel is gevestigd in Schelle.

De titel ‘Transporteur van het Jaar’ is een organisatie van mediamaatschappij MMM en werd
dit jaar uitgereikt door een vakjury onder leiding van Jean-Marie Becker. Trafuco liet onder meer
KTO, Verbessem, Vanderhasselt Groep en Transaflo, achter zich.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.