Nieuws Antwerpen Traiteur Sigrid uit Schilde maakt Beste Gerecht

Traiteur Sigrid uit Schilde maakt Beste Gerecht

Traiteur Sigrid uit Schilde maakt Beste Gerecht

SCHILDE – Traiteur Sigrid heeft de award gewonnen voor Beste Gerecht van Het KookTalent van Vlaanderen gewonnen. Zaakvoerster Sigrid Stroobants uit Schilde kreeg de onderscheiding voor haar ‘Wandeling op de Toren’, waarbij ze op plateaus in de hoogte diverse verse dessertjes presenteert.

Nadat Traiteur Sigrid uit Schilde in 2018 de Horeca Award voor Hospitality of gastvriendelijkheid ontving, voegt ze nu een nieuwe titel aan haar palmares toe. Bij Het KookTalent van Vlaanderen, georganiseerd door Excellent Events, werd haar dessertenbuffet uitgeroepen tot winnaar in de categorie Beste Gerecht. De jury bestond onder meer uit sterrenchef Kwinten De Paepe, Creative Tast Expert Luc Van den Bergh en Luc Serre, die jarenlang het boegbeeld van het Antwerpse Hilton Hotel was.

De prijs kreeg Traiteur Sigrid met haar desserten-étagère ‘Wandeling op de Toren’. “Dat is een assortiment aan vers fruit, zelfgemaakte chocomousse, bavarois, sabbayon, biscuittaart en een aantal chocoladestukken. Ook de pralines maak ik zelf. En de jarige of het feestbeest mag een gepersonaliseerde taart verwachten”, zegt Stroobants.

16 jaar geleden startte Sigrid Stroobants als traiteur in bijberoep. De laatste 6 jaar is ze volledig zelfstandig traiteur. Om zich van de andere traiteurs te onderscheiden, biedt ze een heel breed gamma aan. “Uiteraard heb ik vaste formules. Maar als mijn klanten iets anders willen, probeer ik dat. Sommige gelegenheden vinden maar één keer plaats, dus dan moet het buffet zijn zoals de feestvierders het willen”, aldus Stroobants.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.