Nieuws Antwerpen Transparant Management helpt bedrijven bij veranderingsprocessen

Transparant Management helpt bedrijven bij veranderingsprocessen

Transparant Management helpt bedrijven bij veranderingsprocessen

managementMet een 7-koppig team professionals die een jarenlange ervaring opgebouwd hebben in het bedrijfsleven assisteert Transparant Management ondernemingen bij noodzakelijke veranderingsprocessen. “Heel wat bedrijven beseffen te weinig dat ze moeten evolueren naar meer transparantie en open communicatie indien ze hun toekomst veilig willen stellen”, zegt Nathalie Tornee van het bedrijf.

Inzetten op open communicatie, samenwerken in en tussen teams en levenslang leren promoten, zijn de focuspunten. Voor de leidinggevenden is een cruciale rol weggelegd. Samen met collega-business coach Ingrid Larik, stelde Nathalie Tornee daarom een team samen dat bedrijven op de juiste wijze coacht om blijvend succes te hebben. Behalve Nathalie Tornee en Ingrid Larik bestaat Transparant Management uit Leen Bastiaens, Sandra Coudeville, Christine Wittoeck, Pieter van Hertbruggen en Luc Deloombaerde.

Transparant Management bestrijkt vanuit Antwerpen het hele land en richt zich behalve op bedrijven die voor een grote verandering of transitie staan ook op ondernemingen of organisaties met meerdere filialen. Het gaat dan zowel om nationale als internationale ondernemingen, van klassieke profit tot social profit: accountancykantoren, ziekenhuizen, retail, reisbureau’s, hoofdkantoren met bijkantoren, vakantieparken, enz. Verder gaat het veelal ook over bedrijven die recent gefuseerd zijn of een bedrijf dat vele kleine bedrijven opgekocht heeft.

“Dit kan verder nog vele andere vormen aannemen”, zegt Nathalie Tornee. “Of het gaat om bedrijven met 1 locatie, maar met +/- meer dan 250 werknemers of om ondernemingen die werken met franchisehouders. Maar het kunnen net zo goed bedrijven zijn die het nieuwe werken promoten waarbij veel werknemers van thuis werken.”

Volgens Nathalie Tornee loopt er een rode draad doorheen het klantenbestand van Transparant Management. “Bedrijven of organisaties die met ons in zee gaan hebben een duidelijke visie op human capital en zetten mensen centraal. Men gelooft er ook in levenslang leren en in co-creatie.”

Transparant Management ontwikkelde een visueel aantrekkelijk digitaal platform waarmee medewerkers binnen een bedrijf kunnen communiceren en leren van elkaar. “Ook dit past volledig binnen onze doelstelling om bedrijven transparanter te maken”, legt Nathalie Tornee uit.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.