Nieuws Antwerpen Trappistinnen Brecht openen zomerwinkel

Trappistinnen Brecht openen zomerwinkel

Trappistinnen Brecht openen zomerwinkel

BRECHT – Corona of niet, de trappistijnse nonnen in Brecht houden naar jaarlijkse gewoonte de zomerwinkel van hun abdij weer open. Van 4 tot 10 augustus is de winkel van abdij Onze-Lieve-Vrouw van Nazareth in Brecht elke dag geopend, een zomerse traditie van meer dan 50 jaar.

De Zomerwinkel van de trappistinnen in Brecht is altijd een kans voor veel mensen om de abdij en haar zusters een bezoekje te brengen. De winkel kreeg in het najaar van 2019 een heuse remake, met een frisse look en nieuw logo.

Bezoekers vinden bij de producten ook enkele nieuwe items, zoals de shampoo van trappistenbier uit Westmalle. De winkel biedt ook het vertrouwde aanbod van verschillende zepen, wenskaarten, kaarsen en natuurlijk ook bier en confituur uit onder meer Westmalle en Klaarland.

De cafetaria is dit jaar wel gesloten, uiteraard door de coronamaatregelen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.