Nieuws Antwerpen Travvant neemt Passion for Work over

Travvant neemt Passion for Work over

Travvant neemt Passion for Work over

ANTWERPEN – Travvant heeft sectorgenoot Passion for Work overgenomen. De onafhankelijke marktleider in outplacement, inplacement en coaching uit Antwerpen groeit zo uit tot één van de grootste onafhankelijke aanbieders in loopbaanbegeleiding in België.

2018 was een recordjaar voor de loopbaancheques in Vlaanderen. Meer en meer mensen maken gebruik van het voordelige tarief voor individuele loopbaanbegeleiding. Passion for Work is al meer dan 12 jaar actief in die sector.

Roeland Van Dessel, afgevaardigd bestuurder Travvant: “Op vlak van loopbaanbegeleiding is Passion for Work één van de onnavolgbare leiders in ons land. Door onze krachten te bundelen, kunnen we die dienstverlening verder uitbreiden. Dat is nodig, want bedrijven en werknemers gaan bewuster dan ooit met werk om. De vraag naar kwaliteitsvolle loopbaanbegeleiding was nog nooit zo hoog.”

Ook coaching in de lift

Een loopbaan vereist bovendien meer flexibiliteit van werknemers dan vroeger, waardoor ook de vraag naar coaching toeneemt. Bedrijven willen er alles aan doen om hun talenten te behouden.

Annick Huybrechts, general manager Travvant. “Werknemers moeten zich vlotter kunnen heroriënteren en hun weg vinden. Het klassieke rekruteringssysteem zal dus plaatsmaken voor meer duurzame individuele coaching- en begeleidingstrajecten. Op die stijgende vraag willen we inspelen.”

Travvant en Passion for Work tellen samen 34 ervaren en gespecialiseerde coaches, actief over heel België.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.