Nieuws Antwerpen Triple A Solutions lanceert gratis hulplijn rond geldzaken

Triple A Solutions lanceert gratis hulplijn rond geldzaken

Triple A Solutions lanceert gratis hulplijn rond geldzaken

ANTWERPEN – Triple A Solutions lanceert een nieuwe gratis hulplijn voor iedereen die het door corona financieel moeilijker krijgt of met vele vragen zit rond geldzaken. Het bedrijf, dat meer dan 200 medewerkers telt, haalt hiervoor zo veel mogelijk van de collega’s uit economische werkloosheid.

Geld op de rekening en in de portefeuille; na onze gezondheid is dat voor velen in tijden van lockdown en quarantaine één van de voornaamste bekommernissen. Daarom lanceert financieel dienstverlener Triple A Solutions nu een nieuwe gratis hulplijn voor iedereen in financiële moeilijkheden en met vragen rond geldzaken.

Het bedrijf, dat meer dan 200 medewerkers telt, haalt hiervoor zoveel mogelijk van de collega’s uit economische werkloosheid. “Na 12 jaar groei vinden we het tijd om iets terug te doen. Het voelde niet juist aan om net die mensen die anderen zouden kunnen helpen thuis te laten zitten”, zegt Erik De Caluwé, Managing Partner van Triple A Solutions.

“Door het verlaagde inkomen zagen we dat onze eigen werknemers het moeilijk kregen om rond te komen. Als zij hier al problemen mee ondervonden, hoe moest dat dan niet zijn voor die 1,4 miljoen landgenoten die momenteel in dezelfde situatie zitten? Gratis advies dus voor iedereen die het vandaag financieel moeilijker krijgt.”

Triple A Solutions is gespecialiseerd in credit management. Het bedrijf, ontstaan in 2008, heeft vestigingen in Antwerpen, Diegem en Gent. Voor bedrijven stelt Triple A Solutions tijdelijk gratis zijn bestaande software ter beschikking.

Lees via deze link meer Corona-nieuws over en voor ondernemers uit de Antwerpse regio.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen
Dossier

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Dossier
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.