Nieuws Antwerpen Trixxo wil huishoudhulpen op elektrische fiets.

Trixxo wil huishoudhulpen op elektrische fiets.

Trixxo wil huishoudhulpen op elektrische fiets.

Dienstenchequebedrijf Work@Home en uitzendbureau Plug-injobs gaan resoluut voor duurzaamheid onder hun nieuwe naam TRIXXO. Samen worden ze één van de grootste spelers in de sector. Ze hebben ook de ambitie om hun ecologische voetafdruk te verkleinen: “Daarom biedt TRIXXO haar huishoudhulpen voortaan een elektrische fiets aan als extralegaal voordeel”, zegt zaakvoerder Luc Jeurissen. “Ideaal voor korte afstanden, zeker binnen de lage-emissiezone in Antwerpen.”

“Met 70 kantoren verspreid over heel Vlaanderen zet TRIXXO voortaan nog sterker in op verruiming van de werkterreinen, HR en bovenal duurzaamheid”, aldus zaakvoerder Luc Jeurissen. Binnen deze groene ambitie stunten ze met een uniek extralegaal voordeel dat op heel wat positieve politieke bijval kan rekenen: elektrische fietsen voor elke huishoudhulp.

Het hoofdkantoor van TRIXXO is in het Limburgse Hoeselt gevestigd, maar ze hebben ook kantoren op 4 verschillende locaties in Antwerpen: Deurne, Hoboken, Merksem en Berchem.
Vlaams minister van Werk, Economie, Innovatie en Sport Phillipe Muyters is verheugd. “Het opnemen van de elektrische fiets in het voordelenpakket is innovatief op het vlak van HR, wil positief bijdragen aan het mobiliteitsprobleem en spoort tegelijkertijd werknemers aan zich gezond voort te bewegen met de fiets”.

“Het invoeren van maatregelen die duurzaamheid stimuleren is een proces dat al een tijdje leeft bij het bedrijf, maar dat naar aanleiding van de invoering van de lage-emissiezone in Antwerpen in een stroomversnelling terecht kwam”, vertelt Luc Jeurissen, “Hiermee willen we aangeven dat TRIXXO zich bewust is van de problematiek en dat we als werkgever onze maatschappelijke rol opnemen. De naamswijziging was het ideale moment om dit verder uit te rollen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.