Nieuws Antwerpen Trust Engineering detacheert contractors

Trust Engineering detacheert contractors

Trust Engineering detacheert contractors

ingenieurHij werkte zelf verscheidene jaren als consultant/contractor in de petrochemie. Hij kent die wereld als zijn broekzak. Walter Ketele zette daarom met Trust Engineering zijn eigen bedrijfje op dat voor de ondernemingen technisch geavanceerde profielen zoekt en ze detacheert op projecten.

De farma, de petrochemie en de voedingsindustrie zijn sectoren die onafgebroken in beweging zijn. In de ruime omgeving van de haven van Antwerpen worden geregeld nieuwe projecten opgestart waarvoor extra personeel gezocht wordt. Tekenaars-ontwerpers, werkvoorbereiders, engineers, technische bedienden, HVAC-engineers, projectmanagers. De vijver wordt evenwel druk bevist en het is niet altijd makkelijk om de juiste mensen te vinden. De concurrentie is moordend.

“Ik ben er vandaag 49 en ik heb al die jaren gewerkt in die sectoren”, zegt Walter Ketele. “Ik ben zelfs vandaag nog altijd als contractor aan de slag bij BASF. Ik begrijp dus perfect waar het vandaag allemaal om gaat. Wanneer in die bedrijven vragen gesteld worden kan ik snel reageren. Ik ken hun noden immers, ik hoor het niet in Keulen donderen wanneer bepaalde technische problemen opgeworpen worden.”

Walter Ketele stichtte daarom in juli jl. zijn eigen bedrijf en ging actief de markt op. Uit zijn brede contacten haalde hij meteen zo’n 10 consultants die vandaag allemaal aan de slag zijn voor Trust Engineering. “Het loopt meteen goed. En ik ben ervan overtuigd dat het in de komende maanden nog beter kan. Ik hoop in het nieuwe jaar nog 20 extra man in onze database op te nemen en onze werkbasis nog te versterken.”

Terwijl hij ondertussen nog zelf als consultant bezig blijft bij BASF zijn op kantoor in Wommelgem onderhand twee account managers aan de slag die Trust Engineering verder op de rails moeten zetten.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.