Nieuws Antwerpen Tuinbedrijf Vitalis lanceert webshop

Tuinbedrijf Vitalis lanceert webshop

Tuinbedrijf Vitalis lanceert webshop

vitalisTuinbedrijf Vitalis is als eerste in de sector gestart met een webshop. De specialist in tuinarchitectuur, -aanleg en -onderhoud uit Brasschaat gaat hiermee nog een stap verder in zijn service. De online Outdoor Living Shop biedt een selectie van tuinmeubilair, parasols, buitenverlichting, hangmatten en potterie.

Vitalis
is als tuinbedrijf gegroeid uit de samenwerking van tuinspecialist Paul Vermeulen en tuinarchitect Kristof van den Bouwhuysen. Ze besloten in 2010 hun krachten te bundelen en zetten daartoe een gemeenschappelijk bedrijf op. Vitalis is in enkele jaren tijd uitgegroeid tot een gerenommeerde naam in de streek. Het bedrijf stelt vandaag al meer dan 35 mensen tewerk. In Wuustwezel is een oude hoeve omgebouwd tot een tuincenter waar alle mogelijke ontwerpen kunnen getoetst worden aan de werkelijkheid. In Brasschaat is het operationele hoofdkwartier van het bedrijf gevestigd. Vitalis ontwerpt en onderhoudt tuinen als totaalontwerpen.

“Onze nieuw opgezette webshop maakt deze globale aanpak compleet. Zo krijgen onze klanten nu ook de kans om na het proces van ontwerp, aanleg en onderhoud de verdere aankleding van hun tuin bij ons te doen. De tuinmeubelen en accessoires selecteren we met veel zorg op basis van onze ontwerpfilosofie. Hiervoor werken we samen met betrouwbare partners die onze visie over vormgeving in buitenruimtes delen”, vertelt Kristof van den Bouwhuysen.

Via de webshop kan je grasduinen in een selectief aanbod van stoelen, tafels, banken, loungemeubelen, zitzakken, hangmatten, buitenverlichting, parasols en accessoires. Het zijn allesbehalve standaardartikelen, maar topartikelen die niet overal verkrijgbaar zijn. Ze zijn tijdloos en niet trendgevoelig, waardoor ze perfect passen in een tijdloos ontworpen tuin. Merken als Tuuci, Roda, Dedon, Extremis en Viteo staan voor degelijkheid en finesse.

Bij de keuze van de artikelen voor de Outdoor Living Shop besteedt Vitalis ook veel aandacht aan duurzaamheid. De tuinmeubelen moeten onderhoudsvriendelijk en robuust zijn, waardoor ze weer en wind kunnen trotseren en dus lang kunnen meegaan. Hiervoor wordt doelbewust samengewerkt met fabrikanten die enkel duurzame materialen gebruiken.

“Net zoals in onze tuinarchitectuurafdeling is het mogelijk om de inrichting van een tuin op maat door ons te laten ontwerpen. Samen met de klant gaan we op zoek naar een perfecte match. We kunnen alle elementen op elkaar afstemmen qua kleur, textuur, stofkeuze tot zelfs de aanplanting van de potten, het aanleggen van irrigatie op het terras enz. Wij bieden een oplossing van A tot Z. De nieuwe webshop is een uitbreiding van de service die Vitalis tot nu toe al bood met tuinontwerp, -aanleg en -onderhoud. De cirkel is nu helemaal rond. Wij kiezen resoluut voor totaalservice”, aldus nog Kristof van den Bouwhuysen.

De Outdoor Living Shop van Vitalis nodigt uit om tuinmeubelen en accessoires online te bestellen zonder dat men zich nog hoeft te verplaatsen. De aangekochte artikelen worden gratis geleverd en geplaatst in de Benelux. Het blijft wel mogelijk om bepaalde artikelen van de webshop vooraf te gaan bekijken in de beperkte showroom, Oud Gooreind 33 in Wuustwezel (Gooreind).

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.