Nieuws Antwerpen #tuurlijkda campagne steunt Antwerpse ondernemers

#tuurlijkda campagne steunt Antwerpse ondernemers

#tuurlijkda campagne steunt Antwerpse ondernemers

ANTWERPEN – De deputatie van de provincie Antwerpen blijft bezorgd over de sociaal-economische gevolgen die de extra coronamaatregelen in de provincie veroorzaken. De zwaar getroffen ondernemers in de horeca en de toeristische sector, én de winkeliers krijgen daarom een duwtje in de rug met de nieuwe campagne #tuurlijkda.

De economische gezondheid van bedrijven mag niet uit het oog verloren worden. Met de campagne #tuurlijkda moedigt de deputatie mensen aan om te genieten waar het kan. Een pintje drinken op café, op restaurant gaan met 1,5 meter afstand of in een hotel op beide oren slapen? #tuurlijkda, het kan nog allemaal.

De sociale mediacampagne loopt 6 weken en is een samenwerking met Unizo Provincie Antwerpen, NSZ, Horeca Vlaanderen, AHA (Antwerp Hotel Association), Comeos en Toerisme Provincie Antwerpen.
“De strenge coronamaatregelen in de provincie maakten het heel lastig voor de handelaars en voor de HORECA. Er was dringend nood aan een positieve campagne om de imagoschade op te halen. Met deze #tuurlijkda campagne proberen we ook mensen van buiten de provincie terug naar hier te halen om zich te ontspannen”, zegt gedeputeerde Luk Lemmens.

De Antwerpse deputatie overlegde ook met de Vlaamse Regering. Samen bespraken ze de economische impact voor de provincie Antwerpen. De deputatie is alvast tevreden dat de Vlaamse regering is ingegaan op de vraag om de steunmaatregelen te versterken en te verlengen tot eind 2020. Zo krijgen alle getroffen bedrijven meer ademruimte.

Reageer op dit bericht

Personen
Dossier

Gerelateerde berichten

Antwerpen
Antwerpen

Opnieuw 12 faillissementen

De ondernemingsrechtbank van Antwerpen, afdeling Antwerpen, heeft in haar zitting van 3 juni het faillissement van 12 bedrijven en zelfstandigen… Lees meer

Personen
Dossier
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.