Nieuws Antwerpen Twee jonge ondernemers uit Mortsel lanceren Zorgen voor Zorg

Twee jonge ondernemers uit Mortsel lanceren Zorgen voor Zorg

Twee jonge ondernemers uit Mortsel lanceren Zorgen voor Zorg

MORTSEL – Onder de naam ‘Zorgen voor Zorg’ lanceren twee jonge ondernemers uit Mortsel, Michaël Janssens en Alex Van der Aa, een grootschalige geldinzamelactie om de lokale economie te steunen en tegelijkertijd zorgverleners een hart onder de riem te steken.

Naar aanleiding van de coronacrisis zetten Michaël Janssens en Alex Van der Aa de geldinzamelactie ‘Zorgen voor Zorg’ op poten. Concreet zullen mensen die in de zorgsector actief zijn en meer specifiek de zorgverleners op Covid-19 afdelingen en rusthuizen aanspraak kunnen maken op een al dan niet gehele terugbetaling van een aankoop bij een deelnemende lokale handelaar.

“We zamelen geld in gedurende de komende 30 dagen. Gedurende deze maand kunnen zorgverleners en handelaars zich aanmelden via onze website. Nadien maken we de balans op en berichten over hoeveel geld we hebben ingezameld. Hoeveel de actie per persoon opbrengt hangt uiteraard volledig af van de donaties en het aantal zorgverleners dat zich registreert”, zegt Alex Van der Aa.

Alle deelnemende handelszaken worden gepubliceerd op de website en de zorgverleners kunnen na afloop van de inzamelingsactie hun betalingsbewijs van bij de lokale handelaar te bezorgen. “We vragen iedere Belg zijn steentje bij te dragen in de vorm van een beperkte financiële bijdrage, waar we de zorgverleners mee kunnen plezieren en de handelaars kunnen steunen”, besluiten de initiatiefnemers.

Lees via deze link meer Corona-nieuws over en voor ondernemers uit de Antwerpse regio.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.