Nieuws Antwerpen Tweede plaats voor Group Hugo Ceusters

Tweede plaats voor Group Hugo Ceusters

Tweede plaats voor Group Hugo Ceusters

hugoHet vakblad Expertise heeft de Group Hugo Ceusters – SCMS in zijn jaarlijkse ranking van professionele vastgoedbeheerders tweede gerangschikt. Blijkt ondertussen dat property management duidelijk aan belang toeneemt. De markt groeide in 2015 met 14% van 10,23 miljoen m² naar 11,64 miljoen m².

Group Hugo Ceusters – SCMS neemt daarin over de hele lijn de 2e plaats in. Voor de markt van de kantoren in Antwerpen doet het bedrijf zelfs nog net iets beter. Met een aandeel van 30% haalt het zelfs de eerste plaats. Een aandeel van 23% levert ook in retail de 2e plaats op. Voor semi-industrie en logistiek Ceusters met 12% marktaandeel tot slot een mooie 3e plaats.

Bij het Antwerpse vastgoedbedrijf is men uiteraard best trots op die resultaten. “Die tonen aan dat we als beheerder vandaag voet aan de grond hebben in alle markten. In de toekomst gaan we dan ook verder op de ingeslagen weg en zullen we blijven inzetten op expansie.”

Het nieuw opgerichte Gentse HCS-kantoor heeft ondertussen al een stevige plaats veroverd in de Oost- en West-Vlaamse markt maar ook Limburg, Brussel en Wallonië blijft in de focus.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.