Nieuws Antwerpen Tweede vestiging in Antwerpen voor succesvol concept

Tweede vestiging in Antwerpen voor succesvol concept

Tweede vestiging in Antwerpen voor succesvol concept

wasbar-kammenstraat_under-constructionWASBAR, de hippe combinatie van wassalon, café-bar-lunchroom in een vintage setting, opent op 15 december een bijkomende vestiging in Antwerpen. Na Wasbar Graaf van Egmontstraat die in 2013 zijn deuren opende, volgt nu Kammenstraat 25.

In oktober 2012 startten Dries Henau en Yuri Vandenbogaerde, twee oplossingsgerichte mannen die intussen ook de handige website ‘Trek je plan’ opzetten, met het eerste Wasbar concept in de Nederkouter Gent. Een tweede locatie in Gent is er sinds juni 2016 op de Korenmarkt.

Top Brands, eigenaar van de licenties Pizza Hut in België en Frankrijk en uitbater van de bakkerij Paul vestigingen in België, nam Wasbar in 2015 over. Stef Meulemans, CEO van Top Brands: “We zijn continu op zoek naar goede beschikbare panden. Afhankelijk van de opportuniteiten die zich voordoen, plannen we onze uitbreiding verder.”

In de nabije toekomst heeft Top Brands dus de intentie om nog in andere Vlaamse steden en Brussel een Wasbar te vestigen, al dan niet in franchise. “We hopen tegen eind 2017 ook onze eerste stappen in het buitenland te zetten”, vervolgt Stef Meulemans.

Wasbar Kammenstraat wordt uitgerust met gloednieuwe AEG wasmachines en drogers. Gerrit Decock, marketing manager Electrolux & AEG: “Een innovatief concept als Wasbar verdient om mee te kunnen genieten van alle innovaties die ons bedrijf doormaakt. Alle bestaande én toekomstige Wasbar vestigingen zullen eveneens met deze machines uitgerust worden.”

Wasbar trekt niet alleen de innovatiekaart voor zijn wasmachinepark, het introduceert ook een ‘healthy’ foodgamma in de 180 m2 consumptieruimte van de Kammenstraat.

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.