Nieuws Antwerpen Tweedehandsketen Episode terug in Antwerpen

Tweedehandsketen Episode terug in Antwerpen

Tweedehandsketen Episode terug in Antwerpen

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERAIn een internationale modestad als Antwerpen mag vintage niet ontbreken. De Nederlandse keten Episode komt daarom na vier jaar terug naar de Scheldestad en heeft er in alle stilte een nieuwe vestiging geopend aan de Reyndersstraat.

Vintage is in. Zeker bij jongelui en studenten. Tweedehandskledij is in dit opzicht zelfs hip geworden. De Nederlandse keten Episode had eerder al een eigen winkel in Antwerpen maar een huurgeschil zette het management ertoe aan om de vestiging weer op te geven. Episode is sinds gisteren terug. De keten vond aan de Reyndersstraat een geschikt pand dat perfect past bij het imago van de groep.

Episode biedt in zijn assortiment een collectie van spulletjes uit nagenoeg de hele wereld aan. Van Europa tot Japan en Amerika. Het aanbod wordt daartoe elke week vernieuwd en de prijzen heten democratisch te zijn. Zaakvoerder Tim Tingen en zijn assistentes zijn ervan overtuigd dat Episode in Antwerpen een mooie toekomst heeft.

Episode is als groep ondertussen internationaal uitgebouwd. De keten heeft met vestigingen in oa. Parijs en Kopenhagen zo’n tien winkels. Op termijn komen er ongetwijfeld nog meer vestigingen bij.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.