Nieuws Antwerpen Tweemaal prijs voor CapitalatWork

Tweemaal prijs voor CapitalatWork

Tweemaal prijs voor CapitalatWork

ANTWERPEN – Het Short Duration Fonds, goed voor 206,5 miljoen euro onder beheer, levert CapitalatWork twee Lipper Fund Awards op. De vermogensbeheerder en –planner met kantoor in Antwerpen mocht juichen in de categorie Europese kortetermijnobligaties.

Voor de uitreiking van de Lipper Fund Awards worden prestaties van genomineerde fondsen vergeleken over een periode van 3, 5 of 10 jaar. Het Short Duration at Work Fonds bestaat sinds 2007, had na 3 jaar een rendement van 0,19%, na 5 jaar van 0,73% en staat vandaag op een rendement van 1,85%. Dat resulteert in 206,5 miljoen euro onder beheer, wat de Lipper Fund Awards in de categorie van Europese kortetermijnobligaties over een periode van 3 én van 5 jaar oplevert.

Philippe Degrange, fondsbeheerder Short Duration at Work: “Wij zijn zeer tevreden met deze erkenning van marktdatabedrijf Refinitiv. In ons fonds hanteren wij een consistente strategie op basis van waardebeleggen en vrije kasstromen. Wij selecteren geldmarktinstrumenten en obligaties met een laag risico voor onze klanten. Er bestaat geen betere kluis voor uw geld.”

Naast Antwerpen heeft CapitalatWork ook kantoren in Brussel, Gent en Kortrijk. 125 beleggingsspecialisten beleggen in aandelen, obligaties en cash. 15 researchanalisten volgen de wereldwijde markt op de voet.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.