Nieuws Antwerpen Tweemaal zilver voor de welnessprojecten van Relex

Tweemaal zilver voor de welnessprojecten van Relex

Tweemaal zilver voor de welnessprojecten van Relex

AARTSELAAR/RUMST – In de wedstrijd ‘Beste zwembad-, welness- en zwemvijverbouwer’ van magazine Zwembaden Plus behaalde Relex tweemaal zilver. Het bouwbedrijf uit Aartselaar won in de categorieën Openbaar Welnesscentrum en Welness@Home.

Relex is een bouwbedrijf gespecialiseerd in zwembad- en welnessprojecten. Met 25 jaar ervaring realiseert het bedrijf totaalprojecten, van productie in hun eigen schrijnwerkerij tot de uiteindelijke installatie. Relex maakt deel uit van de Hifferman Group, een investeringsholding opgericht door de familie Van Hemelrijk.

‘Beste zwembad-, welness- en zwemvijverbouwer’ is een jaarlijkse wedstrijd georganiseerd door Zwembaden Plus magazine en beroepsvereniging BSPA. De wedstrijd stimuleert firma’s in de sector om de kwaliteit van hun projecten zo hoog mogelijk te houden.

Tweemaal zilver

In de categorie Welness@Home eindigde Relex op de tweede plaats met een kelder die omgebouwd werd tot een klein welness-centrum. Een Finse sauna met twee infrarood warmtestralers speelt de hoofdrol in de ruimte. Verder is ze afgewerkt met Mortex en natuursteen.

De tweede zilveren medaille verdiende het bedrijf in de categorie Openbaar Welnesscentrum. Dit met hun creatie in het klassevolle vakantiepark Waterrijk in Oesterdam. Hier installeerde Relex een moderne welness-ruimte afgewerkt met keramische tegels en rustiek Barnwood.

Onder de andere laureaten bevindt zich nog een ander bedrijf uit de regio. GEOBLAUW uit Rumst behaalde in de categorie Zwemvijvers tot €60.000 euro een eervolle bronzen medaille.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.