Nieuws Antwerpen Ufinity bestaat 12 jaar en zoekt extra talent

Ufinity bestaat 12 jaar en zoekt extra talent

Ufinity bestaat 12 jaar en zoekt extra talent

Op 18 januari 2010 richtte Ine Meeussen Ufinity op, met één doel voor ogen: ieder financieel departement up & running krijgen en ook houden. Twaalf jaar, tal van nieuwe klanten, teamleden en een netwerk van duizenden financials later is het hoog tijd voor een stevige klim en gaat Ufinity op zoek naar extra talent.

“Na 12 jaar, waarvan 1 volledig jaar op eigen benen, is het tijd voor Ufinity om te klimmen. Een éénjarige klim waarbij er naast avontuurlijke stappen en berekende risico’s ook fun en vooral people centraal zullen staan. Fun omdat we gewoonweg een tof bedrijf zijn. People omdat we voor deze klim bijkomend talent zoeken”, vertelt Meeussen.

“We spreken van een letterlijke verdubbeling van het aantal financiële consultants op onze payroll. Daarnaast zullen we zoals steeds freelancers blijven aantrekken om de senior projecten en gespecialiseerde opdrachten te trekken. Bijgevolg is ook het aansterken van ons intern team met de nodige commerciële bagage en HR expertise onmisbaar.”

Verder wil Meeussen haar operationele rol binnen Ufinity aan iemand anders overlaten, zodat ze zelf de groep verder in de markt kan positioneren. “Ik blijf uiteraard actief, maar loslaten is de sleutel om te kunnen groeien. Ik zal me commercieel en strategisch verder ontfermen over onze 4 merken: Ufinity, Numlix, &Robin en STICKY TALENT.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.